Project Img
Plats:
Vallentuna, Sverige
Avslutad
2023

Tillbyggnad i Vallentuna

Tillbyggnad i Vallentuna

Bakgrund:Tillbyggnader.se, känt för sin expertis inom till- och utbyggnader, har fullföljt ett ambitiöst tillbyggnadsprojekt för en familjebostad i det naturnära Vallentuna. Detta projekt står som ett bevis på företagets förmåga att anpassa sig till kunders unika behov och den omgivande miljöns karaktär.

Projektets Syfte:Syftet med projektet var att skapa en tillbyggnad som skulle utöka bostadens boyta och tillgodose familjens växande behov av utrymme. Tillbyggnaden inkluderade en ny matsal, ett extra sovrum och en förbättrad entré som gav ett mervärde till fastigheten.

Utmaningar och Lösningar:Projektet stötte på de vanliga utmaningarna som är associerade med att arbeta i tätbebyggda bostadsområden, inklusive begränsat arbetsutrymme och behovet av att minimera störningar för grannarna. Genom effektiv planering och kommunikation lyckades Tillbyggnader.se överkomma dessa utmaningar.

Design och Byggnadsprocess:Arkitekterna hos Tillbyggnader.se utformade en tillbyggnad som inte bara kompletterade bostadens ursprungliga arkitektur utan också integrerade moderna element för att förbättra energieffektiviteten och bostadens estetiska appeal. Stora fönsterpartier installerades för att främja ett naturligt ljusflöde och skapa en känsla av öppenhet.

Byggnadsarbetet genomfördes med noggrann uppmärksamhet på detaljer, där man använde hållbara material och metodik. El- och VVS-arbeten utfördes av certifierade fackmän som säkerställde att allt arbete uppfyllde de gällande säkerhets- och byggnormerna.

Resultat:Den färdiga tillbyggnaden har berikat familjens hemliv genom att erbjuda ytterligare en ljus och välkomnande miljö för umgänge och avkoppling. Matsalen med utsikt över trädgården och det nya sovrummet har skapat ett mer rymligt och flexibelt boende, medan den nya entrén har höjt fastighetens totala intryck och funktion.

Slutsats:Tillbyggnaden i Vallentuna är ett framgångsrikt exempel på hur Tillbyggnader.se anpassar sina tjänster för att skapa skräddarsydda lösningar som motsvarar varje kunds unika vision. Projektet bekräftar företagets engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet i alla sina byggföretag.

No items found.

Tidigare projekt

Project Img
Storö, Stockholm, Sverige
Project Img
Huddinge, Stockholm, Sverige