Vilka är vi?

Vi är Tillbyggnader.se en stolt byggaktör från Stockholm. Sedan vår start har vi växt genom att lyssna på våra kunders behov, anpassa oss efter marknadens förändringar och ständigt utveckla vår kompetens.

Hur vi arbetar

Varje projekt inleds med en noggrann analys och planering. Vi erbjuder kostnadsfria besök för att estimera den totala produktionskostnaden. Vi kombinerar traditionellt hantverk med den senaste tekniken för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder inte bara tjänster, vi erbjuder helhetslösningar. Med våra egna konstruktörer och arkitekter i spetsen, följer vi med dig från start till mål, och säkerställer att varje steg i processen präglas av kvalitet och precision.

Kärnprinciperna som ger bränsle åt alla våra ansträngningar

01.

Ärlighet

Vi tror på öppen kommunikation och rättvisa handlingar. Ärlighet bygger starka relationer och skapar en trygg arbetsmiljö för alla.

02.

Tillit

Genom att visa respekt och förståelse stärker vi banden med våra kunder och kollegor. Tillit är grunden för varaktiga samarbeten.

03.

Kvalitet

Varje projekt utförs med precision och omsorg. Vi kompromissar aldrig med kvalitet, för vi vet att det är detaljerna som räknas.

04.

Innovation

Framtiden byggs idag. Vi omfamnar förändring och söker ständigt efter nya, smarta lösningar för att möta morgondagens utmaningar.

05.

Pålitlighet

När vi lovar något, håller vi det. Våra kunder vet att de kan räkna med oss, oavsett projektets storlek eller komplexitet.

06.

Mångfald

Vi värdesätter och firar olikheter. Genom att omfamna mångfald skapar vi ett rikare, mer kreativt och inkluderande arbetsklimat.

Vårt team

Kundansvarig

Jojje

Projektledare

Johanna

Grundare

Rodde