Project Img
Plats:
Huddinge, Stockholm, Sverige
Avslutad
2020

Tillbygnad av garage i Huddinge

Garage utbyggnad i Huddinge

Projektöversikt:
Tillbyggnader.se, en etablerad byggentreprenör med en omfattande portfolio av byggprojekt, har fulländat ett nytt garageprojekt i det natursköna Huddinge. Detta projekt speglar företagets expertis inom fristående byggnationer och dess kapacitet att erbjuda kompletta lösningar inklusive eldragningar och VVS, allt under samma tak.

Projektets omfattning:
Uppgiften var att uppföra ett fristående garage som skulle komplettera en befintlig bostadsfastighet, erbjuda säker förvaring för familjens fordon, och samtidigt smälta in i den omgivande miljön. Garageprojektet inbegrep även skräddarsydda lösningar för el och VVS för att försäkra att byggnaden var fullt funktionell och uppfyllde kundens specifika krav.

Design och Konstruktion:
Med hjälp av Tillbyggnader.se:s begåvade arkitekter och konstruktörer, utvecklades en design som inte bara var estetiskt tilltalande utan också praktisk. Garaget konstruerades med hållbara material och utrustades med isolering som motsvarar bostadshusstandard för att säkerställa energieffektivitet och komfort året runt.

Vid byggnationen upprättades en robust grund och stabila väggkonstruktioner, där noggranna eldragningar och VVS-installationer genomfördes parallellt med byggprocessen. Det innefattade installation av eluttag, belysning och värmesystem för att skapa en välkomnande och funktionell miljö.

Resultat:
Tillbyggnader.se levererade ett rymligt garage med plats för två bilar, förvaring samt arbetsytor för hobbys och hemmaprojekt. Med sitt stilrena tak, matchande fasadmaterial och skräddarsydda detaljer, stod garaget i perfekt harmoni med huvudbostaden och den omkringliggande naturen i Huddinge.

Kunden uttryckte stor tillfredsställelse med den höga standarden på arbetet, effektiviteten hos Tillbyggnader.se:s team, och företagets förmåga att leverera projektet inom tid och budget.

Slutsats:
Projektet i Huddinge är ett exempellöst bevis på Tillbyggnader.se:s dedikation till kvalitet och funktionalitet i sina byggprojekt. Genom att kombinera skickligt hantverk med praktisk design och teknisk expertis, har företaget återigen framhävt sin position som en ledande byggentreprenör inom specialiserade till- och utbyggnader, och fristående konstruktioner.

No items found.

Tidigare projekt

Project Img
Storö, Stockholm, Sverige
Project Img
Vallentuna, Sverige