Project Img
Plats:
Storö, Stockholm, Sverige
Avslutad
2023

Tillbyggnad i Storö

Utbyggnad på Storö av Tillbyggnader

Projektöversikt

På den idylliska ön Storö har Tillbyggnader.se framgångsrikt genomfört ett tillbyggnadsprojekt för en villa, vilket utmärker sig som ett utmärkt exempel på företagets hantverksskicklighet och designkompetens. Projektet syftade till att utöka bostadens vardagsrum och skapa en smidig övergång mellan inomhus- och utomhusmiljöerna, samtidigt som man bevarade och respekterade den omgivande naturen.

Design och Genomförande

Arkitekter och konstruktörer från Tillbyggnader.se arbetade nära med kunden för att skräddarsy en tillbyggnad som reflekterade familjens behov och önskemål. Tillbyggnaden var planerad med stora fönsterpartier för att maximera ljusinsläppet och erbjuda en storslagen utsikt över Storös natursköna landskap.

Byggnadsarbetet innefattade en utökning av vardagsrummet och installationen av en ny terrass. Samtliga eldragningar och VVS-arbeten utfördes med precision för att säkerställa en högkvalitativ och hållbar tillbyggnad.

Projektresultat

Det slutförda projektet levererade en estetiskt tilltalande och funktionell tillbyggnad som smälter in i den befintliga strukturen och öns lugna atmosfär. Kundens förväntningar överträffades, med en tillbyggnad som inte bara ökade bostadens värde utan även livskvaliteten för dess invånare.

Kort om Projektet

Tillbyggnader.se har nyligen fullbordat en exklusiv tillbyggnad på Storö, där vardagsrum och terrass integrerades för att maximera bostadens potential och skapa en enhetlig koppling mellan hem och natur.

No items found.

Tidigare projekt

Project Img
Huddinge, Stockholm, Sverige
Project Img
Vallentuna, Sverige